Леко притеснен и развълнуван в неделя вечер актьорът Михаил Билалов направи

...
Леко притеснен и развълнуван в неделя вечер актьорът Михаил Билалов направи
Коментари Харесай

“Стани богат” претърпя тотален крах! Зрителите: Джаро е скучен и фъфли, искаме си Ники Кънчев!

Леко обезпокоен и разчувствуван в неделя вечер актьорът Михаил Билалов направи дебют като водещ на играта „ Стани богат ”. Зрителите обаче са на мнение, че е по-добре да върнат Ники Кънчев. Актьорът, който стана прочут като мафиота Джаро от сериала „ Под прикритие ”, седна на стола на Ники Кънчев и макар че бе в нова роля, съумя решително да се оправи с нея, написа hotarena.net

Хиляди фенове с неспокойствие се настаниха в неделя вечер пред дребния екран, в очакване на шоуто, което слезе от ефир преди четири години. Но вместо наслада, остана неприятното чувство, че Билалов не съумя да стигне до висотата на Ники Кънчев. „ Много е суховато ”, „ Няма страсти, нито държание ”, „ Билалов е прелестен, само че много отегчителен ” са отзивите в мрежата. Според феновете на шоуто, предаването се нуждае от динамичен водещ с разчупено държание, а Ники Кънчев безспорно бе точният човек за тази задача.

„ Ясно е, че е невероятно да го съпоставяме с Ники Кънчев ”, сбита е друга зрителка. Впечатление направи, че Билалов от самото начало четеше сюжета и фъфлеше много несигурно. Профилът на Ники Кънчев пък бе залят от недоволни мнения, само че водещият не е коментирал дали утвърждава заместника си. „ Ти си пример и класа. Незаменим, предаването загуби доста без теб ”, пишат му консуматори. Многохилядната публика не пропусна да забележи, че е много мъчно да се влезе в обувките на водещия.

За да стане част от най-рейтинговата игра обаче, Билалов ще би трябвало още много да се постарае. Той би трябвало да получи утвърждението на продуцентите от международната компания, чиито правилник до неотдавна повеляваше, че отпред на формата постоянно би трябвало да застава публицист.

За мястото на Ники Кънчев се бореха още Юлиян Вергов и радиоводещия Димитър Павлов.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР